BUITENSCHILDERWERK

Strak in de lak

Een huis of kantoor wat strak in de lak zit heeft een verzorgde uitstraling. Natuurlijk wilt u die zo lang mogelijk behouden. Dit bereiken we met een goede voorbereiding, a-kwaliteit materiaal en moderne technieken. We besteden veel aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het schilderen gebruiken we alleen hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen. We passen onze eigen moderne werkwijze toe. Samen zorgt dit voor zeer strak en duurzaam schilderwerk wat lang mooi blijft.

Buiten gevels:

Zijn de gevels van uw pand geschilderd, dan komt er bij het onderhoud heel wat kijken. Zomaar overschilderen zonder een goede voorbehandeling kan grote gevolgen hebben. We inspecteren de verflaag grondig op o.a. hechting, vocht, ondergrond, vuil aanhechting, alg- en mosbegroeiing. Samen met onze verftechnisch adviseur kunnen we een passend verfsysteem adviseren.

Reinigen:

Het reinigen van de gevels is van groot belang. Als dit niet goed gebeurt kan de nieuwe verflaag gaan bladderen en hebben algen vrij spel om door te groeien. Na het reinigen worden de gevels ingespoten met een alg- en mosdodend middel. Dit doen we om er zeker van te zijn dat alle micro-organismen geheel verdwenen zijn. Pas dan kan een gevel geschilderd worden.

Met de juiste voorbereidingen gaat de buitenmuurverf minstens 10 jaar mee. Crone schilderwerken geeft u daar zelfs de garantie op.

Onderhouden:

Na een grote schilderbeurt is het van belang dat uw woning jarenlang in topconditie blijft. Wij bieden u een onderhoudsplan, geheel afgestemd op uw wensen en mate van vereist onderhoud aan uw woning. Met ons onderhoudplan blijft uw woning tot wel 10 jaar beschermd. De onderhoudscontracten worden ondersteund door de branchevereniging De Betere Schilder.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: u hoeft geen groot geldbedrag te reserveren voor het schilderwerk aan uw woning. De Erkend Betere Schilder inspecteert uw woning en maakt een offerte op.

Na volledige acceptatie hiervan zet de schilder uw huis van top tot teen smetteloos in de verf.

Daarna worden er jaarlijks werkzaamheden uitgevoerd zoals een inspectie, onderhoud of herschilderbeurt. Op die manier blijft uw eigendom tien jaar lang fris, fraai en in topconditie.

Kortom

  1. U meldt zich aan via ons contactformulier
  2. Crone Schilderwerken maakt een technisch advies op basis van een gecertificeerd stappenplan
  3. Het technisch advies wordt verwerkt in een aanbieding voor een abonnement
  4. In overleg met ons bepaalt u het tijdstip van uitvoering van de werkzaamheden
  5. Na uitvoering van het onderhoudswerk tekent u, na beoordeling, het opdrachtformulier, waarna uitbetaling plaatsvindt aan Crone schilderwerken. Pas vanaf dat moment gaat u (jaarlijks) betalen.
  6. Jaarlijks vindt er controle, onderhoud of herschilderwerk plaats van de woning. Tijdens de herschilder- en onderhoudsbeurten wordt de woning opnieuw geschilderd en worden beschadigingen bijgewerkt.
  7. Na afloop van de overeengekomen periode heeft u de gelegenheid om het abonnement te verlengen.

Nazorg:

Na iedere schilderklus buiten bieden wij u eenmalig gratis glasbewassing aan. Daarna is het mogelijk om een abonnement af te sluiten om periodiek de ramen schoon te maken.

Klanttevredenheidsonderzoek:

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Om onze resultaten nog verder te verbeteren vragen wij u, nadat we uw opdracht hebben verwerkt om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Bekijk hier eerder ingevulde enquĂȘtes.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Wij komen graag bij u kijken voor uw buitenschilderwerk.

CONTACT

De Eng 31
4013 NM Kapel-Avezaath
+31 - 650526687
info@croneschilderwerken.nl